Open dag ToBe in Energiehuis

Het is Open Dag bij ToBe cultuurcentrum op zondag 27 januari. Ga op ontdekkingstocht door het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht, tussen 11.00 en 15.00 uur! In elk lokaal is een workshop of activiteit te doen. Het programma is voor iedereen van 0 t/m 20 jaar en is gratis toegankelijk.


In februari starten er nieuwe ToBe-cursussen in Dordrecht en Papendrecht. De Open Dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Volg workshops zingen, dansen, acteren, muziek maken of met je handen werken, maak een lipdub of neem plaats op het open podium. Bekijk via www.tobe.nl/agenda het blokkenschema van de Open Dag.

Bijzondere activiteiten

Naast alle workshops zijn er een aantal bijzondere activiteiten tijdens de Open Dag. Zo is er een open podium voor jongeren van 12 t/m 20 jaar, een Mini Kunsthoppen voor peuters, kleuters en kinderen én een repetitie van de talentgroep Jeugdproductie waar kinderen van 8 t/m 12 jaar aan mee kunnen doen. Deelname aan deze extra activiteiten is ook gratis.

Winactie
Bezoekers die op elke verdieping van het Energiehuis een workshop volgen maken kans op gratis lessen van februari tot de zomervakantie. Kijk op www.tobe.nl voor meer informatie over deze winactie.

Inschrijven

In februari starten er korte cursussen kunst & design en muziek in het Energiehuis in Dordrecht en muziek in De Viermaster in Papendrecht. Inschrijven kan nu al via www.tobe.nl. Op de jaarcursussen dans en theater in het Energiehuis kan worden ingestroomd als er nog plek is.