Nieuwe editie van het Expeditiefestival Wanderlust

DORDRECHT – Op zaterdag 13 januari organiseren Bibelot en Kunstmin een nieuwe editie van ‘Wanderlust’. Na de goed bezochte en gewaardeerde voorgaande edities, hebben bezoekers opnieuw de mogelijkheid nieuwe artiesten in de verschillende ruimtes van het Energiehuis te ontdekken tijdens deze avontuurlijke, muzikale en theatrale avond met een verrassende line-up.

Voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt, organiseren Bibelot en Kunstmin ‘Expeditiefestival Wanderlust’. Het festival is een goede manier om de prachtige industriële ruimtes in het Energiehuis en een gevarieerd programma door nieuw talent te ontdekken. Je volgt de route langs de artiesten die alle vier 30 minuten spelen. De performances zijn niet los te bezoeken. De line-up blijft tot op de avond zelf een raadsel, maar met een tipje van de sluier kan de voorpret vast een beetje beginnen. Liefhebbers van muziekfestivals als ‘Lowlands’ en ‘Down The Rabbit Hole’ en rondreizend theaterfestival ‘De Parade’ kunnen hun hart ophalen bij dit festival met nieuwe geluiden, uitdagende concerten en performances. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar

The Performances
Performance 1: Deze artiest maakt liedjes over kleine onderwerpen, groter dan het leven. Hij trechtert synthpop en new wave tot nostalgische tracks met anthem-kwaliteiten.
Performance 2: Deze artiest maakt dromerige songs met scherpe refreinen die de naakte waarheid schetsen in tijden van verdriet, liefde en de zoektocht naar jezelf.
Performance 3: Eindelijk! Dichters die poëzie voordragen en tegelijkertijd kushandjes de zaal in slingeren. Het enige schrijverscollectief met dansmoves.
Performance 4: Deze band creëert een ambivalente, impulsieve muziekwereld gevuld met theremin, synths, stoffige drums, krakende bas en als rode lijn een prachtige stem, die je zeker niet hoeft te volgen.

Info
Expeditiefestival Wanderlust. Zaterdag 13 januari Energiehuis, Noordendijk 148 Dordrecht. Aanvang 20.00.
Tickets kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar via festivalwanderlust.nl.

Bron: Bibelot/Kunstmin