Nieuw Cultuurfeest Papendrecht komt eraan

PAPENDRECHT – Diverse culturele instellingen van Papendrecht bundelen hun krachten en organiseren zaterdag 14 oktober, van 10.00 tot 14.00 uur, het Cultuurfeest Papendrecht op De Meent; een nieuw concept dat de start van het culturele seizoen viert. Een bonte reeks van diverse culturele activiteiten voor jong én oud.

Zaterdag 14 oktober, van 10.00 tot 14.00 uur, presenteren diverse culturele instellingen een divers aanbod van kunst en cultuur. Een belangrijk moment om iedereen het belang van kunst en cultuur te laten zien, het geeft een vooruitblik op het komende seizoen en inspireert en stimuleert de inwoners van de gemeente en omgeving van alle leeftijden.

Op en rondom De Meent
Het Cultuurfeest Papendrecht wordt mogelijk gemaakt door ToBe, Theater De Willem, Black Purple Country Dancers, Excelsior Papendrecht, RTV Papendrecht, SOC, Volksuniversiteit Papendrecht, Bibliotheek AanZet, Dansstudio Bounce en Winkeliersvereniging De Meent. Op en rondom De Meent, het centrum van Papendrecht, kan het publiek op verschillende plekken genieten van diverse activiteiten; schilder mee aan een gigantisch kunstwerk, ontmoet Fien en Teun, kinderen kunnen zich laten schminken of glittertattoo’s zetten, geniet van optredens van Chris Grem (bekend van Het Groot Niet Te Vermijden), Dansstudio Bounce, Excelsior Papendrecht en Young Iconic. Er zijn ook verschillende workshops, zoals een schrijfworkshop; korte verhalen en haiku’s, Tai-Chi, Kazoo-a-gogo, Bucket drumming, P-buzzing en veel meer. Het wordt een gezellige dag vol livemuziek, theater, workshops en diverse optredens. Het hele programma is te vinden op de webstite cultuurfeestpapendrecht.nl . 

Bron:Theater De Willem