Het ToBe Solisten Concours voor muzikale talenten

Foto ToBe / Danny van der Weck

DORDRECHT – Muzikanten uit de regio kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor het tiende ToBe Solistenconcours op zaterdag 10 februari 2024 in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.  

Er is een groot podium, een vakkundige jury en spotlights voor de muzikale talenten die zich laten horen tijdens het ToBe Solisten Concours 2024. Solisten tot en met 24 jaar kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Het Solisten Concours is voor amateurs, met of zonder begeleiding en op alle instrumenten. De jury beoordeelt jouw optreden op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit. Na afloop van het concours krijgt men een uitgebreid juryrapport met tips en aanbevelingen. Er zijn drie categorieën: tot en met 12 jaar, van 13 t/m 17 jaar en 18 t/m 24 jaar. Per categorie zijn er bovendien volgens de organisatie te gekke prijzen te winnen.

Aanmelden
Wie zijn talenten wil laten zien aan een groot publiek kan zich aanmelden tot en met 5 februari via de website van ToBe. De kosten bedragen € 15,00 perdeelnemer (€ 18,15 vanaf 21 jaar).  Kijk voor meer informatie op tobe.nl/solistenconcours.

Bron: ToBe