Extra show ‘Bee Gees Forever’ in Theater De Willem

Mike Ott als Barry Gibb, foto William Rutten


Na het grote succes van de eerste show, die bijna onmiddellijk was uitverkocht, heeft Theater De Willem goed nieuws: er is een extra show geboekt van Bee Gees Forever. Fans van de legendarische gebroeders Gibb kunnen nu ook op woensdag 4 juni 2025 genieten van deze tribute in Theater De Willem in Papendrecht. De kaartverkoop is direct gestart.

Bee Gees Forever brengt het oeuvre van de Bee Gees opnieuw tot leven. Met hits zoals To Love Somebody, Tragedy, Stayin’ Alive en How Deep Is Your Love zorgt deze show voor een avond vol nostalgie en plezier. Eyecatcher Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn, samen met hun weergaloze band, blazen nieuw leven in de tijdloze muziek van Barry, Robin & Maurice Gibb.

De show, die door de jury van The Tribute – Battle of the Bands werd geprezen en heel Nederland wist te betoveren, bleek een enorme hit. De kaartverkoop ging razendsnel, wat duidelijk aangeeft hoe geliefd deze tribute is. Nu is het de hoogste tijd om live in het theater te genieten van dit eerbetoon aan de pop- en discolegendes.

Bereid je voor op een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van vroeger en de swingende wereldhits uit de jaren ’70. De voetjes zullen zéker van de vloer gaan! De kaartverkoop voor de extra show is per direct gestart. Kaarten zijn te reserveren via www.theaterdewillem.nl.