Drijf-in première ‘De Piraten van Hiernaast’

STREEKNIEUWS – Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en er ligt naast je huis ineens een piratenschip in de straat? Dat overkomt Michiel. Inwoner van het saaie plaatsje Zandwijk aan Zee. Hij wordt vrienden met de piraten familie Donderbus. Maar of de rest van de inwoners hier zo blij mee zijn? Deze film is gebaseerd op het boek van Reggie Naus.

Vanaf woensdag 1 juli kun je deze film in Landvast gaan bekijken. Dan is de première van de Nederlandstalige film ‘De Piraten van Hiernaast’. En die is geheel in stijl, namelijk als ‘Drijf-in’. Kinderen kunnen namelijk in hun eigen piratenschip van karton de film bekijken. Een unieke belevenis. De ouders kunnen plaatsnemen in één van de luxe rode fauteuils, de film gaat namelijk vertoond worden in de nieuwe Cinema Royaal. Verder krijgen de kinderen een schatkaart, zijn er piratenspelletjes en mogen ze een kadootje uit de schatkist halen (als ze de schatkist kunnen vinden uiteraard).

Na afloop van de film kan er boven in Kraan 3 nog genoten worden van een los bij te boeken friet arrangement, met ijsje als toetje.

De aanvang van de film is woensdag 1 juli 14.30 uur. De zaal gaat om 14.00 uur open. De toegang voor de film bedraagt inclusief een kadootje uit de schatkist €10,-. Het friet arrangement bedraagt €6,50.

De film en het arrangement zijn alleen vooraf te reserveren. Het aantal plaatsen is door de Corona maatregelen beperkt.

Win Actie

Op donderdag 25 juni is er een winactie op het Instagram account van Landvast. Maak hiermee kans op twee vrijkaartjes voor deze Drijf-in première. Verzin een stoere piratennaam, de meest originele naam krijgt twee toegangskaarten voor deze film en de winnaar mag daarnaast de film zelf starten vanaf de filmprojector. Reserveren kan vanaf woensdag 24 juni. Dit kan via de telefoon op 078 6912923 of via www.landvast.online/reserveren.