Start kaartenverkoop Cascade seizoen 2022-2023

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Ben jij ook zo benieuwd welke voorstellingen er vanaf september te zien zijn in Cascade? Woensdag 22 juni om 12.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen en kan je online kaartjes reserveren. Zorg dat je er snel bij bent voor de mooiste plaatsen!

Het splinternieuwe theaterprogramma van Cascade staat online. Reserveer nu kaarten voor je favoriete voorstellingen en artiesten en laat je vanaf september meeslepen door de hilarische verhalen, absurde humor, kippenvelconcerten, bijzondere lezingen en unieke avonden. Het hele seizoen zie je bekende gezichten in het theater, maar laat je vooral ook verrassen door nieuwe, aanstormende talenten. En natuurlijk is er aan de kinderen gedacht, speciaal voor hen heeft Cascade een aantal mooie voorstellingen in petto.

Een kleine greep uit het theaterseizoen 2022-2023: cabaret en comedy van onder andere Roué Verveer, Martijn Koning, Kasper van der Laan, Defano Holwijn en Rayan Panday. Onvergetelijke muzikale avonden met Lakshmi, Ed Struijlaart, Mart Hillen en een eerbetoon aan Dire Straits. Uniek zijn de voorstellingen van onder meer Casa Caminita, reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge, Tis hier geen hotel 2 en toneel van Solo Stories door Soy Kroon.

Kijk voor het complete programma op de website: www.stichting-cascade.nl. Reserveer online je kaartjes en selecteer meteen zelf de beste plaatsen! Bij de ticketprijs is een drankje inbegrepen (met uitzondering van de kindervoorstellingen). Later dit jaar viert Cascade haar 25-jarig jubileum en daar horen natuurlijk allerlei festiviteiten bij. Hierover volgt later meer informatie in de theaterbrochure, die in verband met de jubileumactiviteiten dit jaar in de laatste week van augustus huis-aan-huis verspreid wordt in Hendrik-Ido-Ambacht. Buiten de gemeente is toesturen via de post op aanvraag mogelijk. Houd voor meer nieuws ook de sociale media en website in de gaten!

Kijk voor meer informatie op www.stichting-cascade.nl of bel 078-6819230.