SOOF 3 te zien in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Voor de allerlaatste keer kruipt actrice Loes Visschedijk in de huid van Soof. ‘Soof 3’ is een Nederlandse komedie met een rollercoaster van emoties en lachmomenten. Woensdag 25 januari te zien in Cascade.

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, gescheiden en succesvol co-ouder met haar nu ex-man Kasper. De Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.

Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis na het backpacken door India om haar verloofde voor te stellen. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Woensdag 25 januari, 20.00 uur. Kaarten kosten 7 euro. Meer info en reserveren via:  www.stichting-cascade.nl. De film is geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar. De deuren gaan een kwartier voor aanvang open.