STREEKNIEUWS – In oktober, november en december reist het nieuwe festival drie maanden lang, elk weekend weer, langs unieke en opvallende locaties in Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld. 

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuwe of nog te ontdekken plekken in Dordrecht openen de deuren tijdens Songbirds 078 Festival. Elke zaterdag en zondag in oktober, november en december verrast het festival haar bezoekers door ze mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes. Locaties van verrassende ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zijn er gast exposities van jonge talentvolle Dordtse kunstenaars en/of designers. Het festival host tijdens Muziek bij de Buren en Popronde een eigen podium.

Songbirds 078 is onderdeel van Stichting Vreemde Vogels. Deze stichting heeft als doel podia te creëren voor muzikanten en kunstenaars in verschillende steden. De stichting doet dit o.a. met de Pica Pica Parade in Rotterdam, Storks Instores in Den Haag en Vlaamse Gaaien Festival in Antwerpen.

Kom je uit Dordrecht en wil je optreden, exposeren of heb je een passende locatie? Neem dan contact met ons op.
locatieprogrammeur –  info@stichtingvreemdevogels.com
muziekprogrammeur – nevyn@stichtingvreemdevogels.com
kunstprogrammeur – agata@stichtingvreemdevogels.com