Solid speelt bij Boven.Live

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Genieten van gevarieerde livemuziek, een drankje en een lekker hapje; de allerbeste zondagen beleef je bij BOVEN.Live! Na eerdere, succesvolle optredens laat de Ambachtse band SOLID Cascade opnieuw op zijn grondvesten schudden.    

SOLID speelt covers, voornamelijk stevige gitaarrock zoals ‘Use Somebody’ van Kings of Leon en ‘Superstition’ maar dan van Jeff Beck! Stevige nummers worden afgewisseld door rustpunten als ‘Never Tear Us Apart’ van INXS en ‘One’ van U2. Ook Nederlandstalige rocknummers zoals ‘Alles of niets’ van Van Dik Hout en natuurlijk ‘Iedereen is van de Wereld’ van The Scene ontbreken niet.

En dan gaat het weer los… Een optreden van deze band barst van de energie. “Wanneer wij het op het podium naar ons zin hebben met het maken van muziek, en als anderen het leuk vinden om ernaar te luisteren en te kijken, dan is het helemáál perfect. Muziek maken blijft het op één na mooiste wat er is!”

Zondag 27 maart, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te bestellen via de website: www.stichting-cascade.nl