Sesamstraatacteurs spelen kindervoorstelling

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Sesamstraatacteurs Arjan Smit en Renée Menschaar (Pino) spelen vrijdag 6 mei de kindervoorstelling ‘Wie heeft de vijver leeggehaald ?’ in Cascade.

Want dat is precies wat Eend wil weten, als hij na een heerlijk nachtje slapen een frisse duik wil nemen. Wie heeft de vijver leeggehaald? Waar is het water gebleven? Wie doet zoiets? Stampvoetend gaat Eend op zoek. Deze vrolijke, spannende en muzikale voorstelling gaat over heel erg boos kunnen zijn. En de voorstelling is interactief, dus hulp van de kinderen wordt zeker op prijs gesteld. Geïnspireerd op het bekroonde prentenboek Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horácek. Geschikt voor kijkers vanaf 3 jaar, kinderen en hun (groot)ouders kunnen zo’n drie kwartier genieten van deze vrolijke voorstelling.

Kinderactiviteiten
Rondom de familievoorstellingen organiseert Cascade extra activiteiten voor kinderen, in samenwerking met Just Dymph Kids. Een uurtje voor de start en na afloop van de voorstellingen kunnen de kinderen meedoen aan allerlei superleuke creatieve activiteiten zoals maskers maken en ballonvouwen, maar ze kunnen ook geschminkt worden of een glittertatoeage krijgen. Vooraf aanmelden is gewenst.

Vrijdag 6 mei, 16.00 uur. Kijk voor meer informatie, kaartjes reserveren en aanmelden voor de kinderactiviteiten op de website https://stichting-cascade.nl/voorstellingen/voorstellingen

Foto: Heleen van Zandvoort