Seizoensopening Biesboschcentrum Dordrecht

STREEKNIEUWS – De start van het recreatieseizoen wordt dit jaar groots aangepakt bij Biesboschcentrum Dordrecht. De feestelijke seizoensopening vindt plaats in het weekend van 1 t/m 3 april met heel veel leuke activiteiten in de natuur!

Het hele weekend kun je volop varen & wandelen met de boswachter en natuurgidsen, door de Hollandse jungle kanoën, meedoen met diverse yoga- en schilder workshops, smullen bij de Zuileshoeve en nog veel meer! Laat je op vrijdagavond betoveren tijdens het Biesbosch Lichtspoor, een bijzondere avondwandeling. Je volgt het lichtspoor en ervaart verschillende belevingen met muziek en speciaal verlichte objecten. Onderweg ontdek je het licht van de sterren bij de Sterrenwacht.

Zaterdag is er onder andere de mogelijkheid om in aquaballen rollend de zwemplas op te gaan. Voor kinderen is er ook een stempelkaart met leuke activiteiten, ze kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken als een bij of aan de slag gaan met bijenwas. Ook op zondag zijn er volop activiteiten waaronder ‘op stap met de schaapskudde’. Wandel mee met de kudde van de schaapsherder en behaal je herdersdiploma.

Alle activiteiten zijn te boeken op de website: www.biesboschcentrumdordrecht.nl