Raadslid Iekje Berg draagt stokje over aan Johan Limberger

ZWIJNDRECHT- Iekje Berg (CDA) neemt op dinsdag 16 maart afscheid van de gemeenteraad. Zij draagt het stokje over aan raadscommissielid Johan Limberger (CDA). Het afscheid van Berg en de installatie van Limberger vinden plaats tijdens de raadsvergadering die om 20.00 uur begint en live te volgen is.

Iekje Berg neemt na precies 15 jaar afscheid als raadslid. Zij is met veel plezier raadslid geweest en wil de kans geven aan andere mensen om als volwaardig lid deel te nemen aan de raadsvergaderingen. Door nu een stapje terug te doen, kan haar fractiegenoot Johan Limberger nog voor de verkiezingen van volgend jaar als raadslid meedraaien.

Het raadswerk helemaal loslaten, is nog niet aan de orde. Daarvoor is Berg te betrokken bij de gemeentelijke politiek. Zij komt om die reden terug als raadscommissielid, zodat ze op de achtergrond nog mee kan draaien voor de fractie van het CDA. In de carrouselvergaderingen zal zij nog regelmatig het woord voeren.


Voor wie de raadsvergadering met het afscheid van Iekje Berg en de installatie van Johan Limberger live wil volgen, kan kijken op www.raadzwijndrecht.nl