Pubquiz avond in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In samenwerking met IQuizzen organiseert Cascade dit najaar elke derde woensdag van de maand een pubquiz. De eerste editie is op woensdag 21 september in café BOVEN.

Heb jij een brede algemene ontwikkeling of ben je een topper als het aankomt op feitjes? Doe mee aan de Cascade pubquiz! Trommel je slimste vrienden, collega’s, familieleden, sportmaatjes of buren op en bedenk een toffe naam voor jullie team (max. 5 personen). De teams krijgen in acht ronden allerlei vragen, afbeeldingen en muziekfragmenten op zich afgevuurd over verschillende onderwerpen. Van muziek en film tot sport, geschiedenis en actualiteiten.

Ga de strijd aan met de andere teams en beleef een gezellige avond! Tip: de pubquiz is ook superleuk als bedrijfsuitje. En omdat de gezelligheid natuurlijk altijd voorop staat, trakteert Cascade tijdens de jubileummaand op een rondje bitterballen! Woensdag 21 september, 20.00 uur. De kosten bedragen 25 euro per tafel/team, met max. 5 deelnemers. Meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl