Programmering zondagmiddag 30 januari

ZWIJNDRECHT – Zondagmiddag 30 januari is er weer een volle middag programmering bij ATOS Radio.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands
Rob de Leeuw heeft deze week zijn programma weer goed vol zitten! Te gast in de uitzending zijn deze week: Denans en Jeffrey Tanis. Daarnaast hoor je vele Hollandse hits in de uitzending langskomen.

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies
Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele herinneringen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag
In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Deze week zijn zijn er interviews met Jan van Dalen van VV Heerjansdam, Robert Mohan van Z.B.C ’97, Michael Meijer vader van skitalent Inge Meijer en Remco Verburg van Tafeltennisvereniging Serve ’71.

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is
Wim van Pelt spreekt met een aantal mensen uit de Zwijndrechtse Waard over actuele onderwerpen. Deze week zijn te gast: Ilse van Donkelaar over de voorleesdagen, Chantal Kruithof en Rilana Oostrom van MEE Mantelzorg en Floor van de Velde, voormalig wethouder van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.