Programmering zondagmiddag 23 januari

ZWIJNDRECHT- Zondagmiddag 23 januari is er weer een volle middag programmering bij ATOS Radio.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands

Rob de Leeuw heeft deze week zijn programma weer goed vol zitten! Te gast in de uitzending zijn deze week: Justen de Wildt, Henk Robbemond Dordrecht en Dubbel Solo. Daarnaast hoor je vele heerlijke Hollandse hits in de uitzending langskomen.

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies

Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele hinderingen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag

In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Deze week zijn dat Jurre, Michel en Pepijn van EG1 van ZZ & PC De Devel.

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is

Iedere zondag vanaf 18.00 uur spreekt Gertjan Kleinpaste een aantal mensen uit de Zwijndrechtse Waard over actuele onderwerpen. Deze week zijn te gast: Sarah de Koning over het Pietermankerkje, Rene Kerkhoven, Dana Gooijer van Theaterhuis Drechtsteden, Column van Wim van Pelt en de Alleskunner Karim De Kool. Zoals de Waard is, is een samenwerkingsprogramma met ViaCultura