Programmering zondag 6 februari

ZWIJNDRECHT – Zondag 6 februari is er weer een volle middag programmering bij ATOS Radio.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands
Rob de Leeuw heeft deze week weer diverse interviews in zijn programma. Te gast Ray Benjamin en YOSEE. Beide gasten komen praten over onder meer hun nieuwe single!

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies
Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele herinneringen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag
In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Deze week zijn zijn er interviews met Jan van Dalen van VV Heerjansdam, Robert Mohan van Z.B.C ’97 en Benno Snaphaan van CKV Nio.

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is
Deze uitzending spreekt presenator Gertjan Kleinpaste met Tineke Ruijter over Best Chique, Jan van Gortel over het Noordpark en Chris Moorman over de Rotondekunst van de Pieter Zeemanweg. Wim van Pelt heeft een column over de onlangs overleden René van Kerkhoven.

Wouter de Graaf

19.00- 21.00 uur De Derde Helft
Vandaag begint het nieuwe programma ‘De Derde Helft’ op ATOS Radio. Vanaf 19.00 uur hoor je Wouter de Graaf en Menno Touw met hun nieuwe programma waarin de sport en actualiteiten uit de regio worden besproken. Ook zijn er muziekspelletjes te horen.