Programmering zondag 27 februari

ZWIJNDRECHT – Zondagmiddag/avond 27 februari is er weer een volle programmering bij ATOS Radio.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands
Rob de Leeuw heeft deze week weer diverse interviews in zijn programma. Te gast in de uitzending zijn: Johan Kettenburg en Jessy Arjaans en telefonisch is Frank van Etten in de uitzending.

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies
Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele herinneringen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag
In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Deze week zijn er interviews met Jan van Dalen van VV Heerjansdam, Fop Gouman van VVGZ en Remco Verburg van Tafeltennisvereniging Serve ’71

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is
Zoals de Waard is wordt iedere week geproduceerd door ViaCultura. Presenator Gertjan Kleinpaste spreekt met Robert Kreukniet van de VVD Zwijndrecht-Heerjansdam, Arie Scheurwater van de Pvda Hendrik-Ido-Ambacht, Robert Scheelbeek bedenker van de waterbus en voormalig projectleider en tot slot is de column van Wim van Pelt is te horen.

Wouter de Graaf

19.00- 21.00 uur De Derde Helft
Vandaag alweer de vierde aflevering van ‘De Derde Helft’ op ATOS Radio. Vanaf 19.00 uur hoor je Wouter de Graaf en Menno Touw met hun nieuwe programma waarin de sport en actualiteiten uit de regio worden besproken. Ook zijn er muziekspelletjes te horen.