Programmering 6 maart

ZWIJNDRECHT – Zondagmiddag/avond 6 maart is er weer een volle programmering bij ATOS Radio.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands
Rob de Leeuw heeft deze week weer diverse interviews in zijn programma. Te gast in de uitzending zijn: Sylvia Samson, Wolter Kroes en John West komen op visite en brengen hun nieuwe singles mee. De gasten van deze week komen praten over onder meer hun nieuwe single!

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies
Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele herinneringen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag
In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Deze week zijn er interviews Jan van Dalen van VV Heerjansdam. Wouter Swart van VVGZ, Wim Zoutewelle van Drumfanfare Celebration Zwijndrecht en Remco Verburg van Tafeltennisvereniging Serve ’71.

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is
Zoals de Waard is wordt iedere week geproduceerd door ViaCultura. Presenator Wim van Pelt met Ali Tas van het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht, Aat Ouwerkerk (VVD) en Sema Ozkan (D66) over het liberalisme, internationale vrouwendag en cultuurbeleid in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Wouter de Graaf

19.00- 21.00 uur De Derde Helft
Vandaag alweer de vierde aflevering van ‘De Derde Helft’ op ATOS Radio. Vanaf 19.00 uur hoor je Wouter de Graaf en Menno Touw met hun nieuwe programma waarin de sport en actualiteiten uit de regio worden besproken. Ook zijn er muziekspelletjes te horen.