Programmering 13 februari

ZWIJNDRECHT – Zondag 13 februari is er weer een goed gevulde programmering bij ATOS Radio.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands
Rob de Leeuw heeft deze week weer diverse interviews in zijn programma. Te gast in de uitzending zijn: Marco de Hollander, Menno Abben en Henk Kamphuis De gasten van deze week komen praten over onder meer hun nieuwe single!

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies
Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele herinneringen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag
In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Robert Mohan van Z.B.C ’97 en Jan Willem Benschop van Tafeltennisvereniging Serve ’71

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is
Deze uitzending hoor je een herhaling van de uitzending van afgelopen week. Presenator Gertjan Kleinpaste spreekt met Tineke Ruijter over Best Chique, Jan van Gortel over het Noordpark en Chris Moorman over de Rotondekunst van de Pieter Zeemanweg. Wim van Pelt heeft een column over de onlangs overleden René van Kerkhoven.

Wouter de Graaf

19.00- 21.00 uur De Derde Helft
Vandaag hoor je de tweede aflevering van het nieuwe programma ‘De Derde Helft’ op ATOS Radio. Vanaf 19.00 uur hoor je Wouter de Graaf en Menno Touw met hun nieuwe programma waarin de sport en actualiteiten uit de regio worden besproken. Ook zijn er muziekspelletjes te horen.