Première Fien en Teun Film

STREEKNIEUWS – Op zaterdag 17 juli is dé regionale première van de eerste bioscoopfilm van Fien en Teun te zien in Landvast Alblasserdam. Fien en Teun, beide woonachtig in de avonturenboerderij in Groot Ammers, wilde heel graag voor al hun vriendjes en vriendinnetjes de film bij hun in de buurt vertonen en dus was de bioscoop in Landvast snel gevonden.

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet, want de volgende dag is het grote dierenfeest! Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in en bakken een appeltaart. Maar als er een gast komt logeren gaat het er ineens van alles mis.

Speciaal voor Fien en Teun heeft Landvast de Cinema Royaal ter beschikking gesteld voor de première voorstelling. Er zullen twee voorstellingen vertoond worden en wel om 13.45 uur en om 15.30. Fien en Teun trakteren natuurlijk wel, dus je krijgt wat lekkers en een glaasje limonade.

Een kaartje kost €10,-. De film duurt 60 minuten en er is een korte pauze tijdens de voorstelling.

Uiteraard zijn Fien en Teun zelf aanwezig om al hun vriendjes en vriendinnetjes persoonlijk te begroeten. Er kan vanaf nu gereserveerd worden op de speciale première pagina via https://www.landvast.nl/movies/2139/17/regiopremire_fien__teun_het_grote_dierenfeest