ZWIJNDRECHT- Op zaterdag 8 februari was de band Pauwer Flauwer te gast bij Bram & Jurgen. De band Pauwer Flauwer die nog niet heel lang geleden opgericht is, speelde vier nummers live in de ATOS Studio. 

Pauwer Flauwer laat nummers uit de jaren ’60 horen. De band Pauwer Flauwer bestaat uit gitarist Jan Dumée, drummer Ed, bassist Marc, organist Edwin Beekmans en zanger Freddy Joplin. De nummers die de band deze avond lieten horen waren vier nummers uit de jaren ’60 met hun eigen draai er aangegeven.

Pauwer Flauwer – White Room (Cream)

Pauwer Flauwer – Touch me (The Doors)

Pauwer Flauwer – Salty Dog (Procol Harum)

Pauwer Flauwer – Whole Lotta Love (Led Zeppelin)

Herman is de inspirator achter de band Pauwer Flauwer. Hij gaf uitleg over hoe de band tot stand is gekomen en waarom ze voor deze uitdaging hebben gekozen. Tijdens de Bram & Jurgen spellen leerde je Jan Dumée en Freddy Joplin beter kennen.

Introductie Herman 

Bram & Jurgen Rad

Bram & Jurgen Dillema’s 

Bram & Jurgen Bingo 

In de uitzending van Bram & Jurgen waren er twee telefonische interviews. Danny Kroonen vertelde over zijn nieuwe nummer die hij samen met Licia van Wijngaarden heeft uitgebracht. Het nummer heeft een bijzondere betekenis. Danny vertelde hierover in de uitzending. Op 21 februari treedt Cabarettrio Niet Schieten op in Cascade. Erik en Maarten van Cabarettrio Niet Schieten vertelde over het 25 jarig jubileum en de voorstelling.

Interview Danny

Interview Niet Schieten

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje gemist op de website van ATOS RTV