Passion4kids maakt ook online indruk

ZWIJNDRECHT – Heel anders dan anders, maar nog steeds indrukwekkend, prachtig en barstensvol talent. Daar waren de kijkers naar de online uitvoering van Passion4kids op YouTube het over eens. Ook ATOS, de publieke lokale omroep voor Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht, zond Passion4kids uit. Op Witte Donderdag maakte de muzikale vertolking van het Paasverhaal onderdeel uit van de paasviering op diverse kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs. Op eerste paasdag komt Passion4kids bij een aantal kerken in de regio terug in de dienst.

“We zijn blij dat we met deze onlineversie van Passion4kids erin geslaagd zijn het paasverhaal aan onze kinderen mee te geven en ook heel veel mensen, jong en oud, buiten PIT bij het paasfeest kunnen betrekken. Pasen is het feest van opoffering, vergeving, liefde, verbondenheid en hoop voor de toekomst. We zijn enorm trots op de kinderen. Burgemeester Hein van der Loo zijn we dankbaar voor zijn fantastische invulling van de rol van verteller. We hebben hierover van veel mensen complimenten gekregen. Onze dank gaat verder uit naar iedereen die aan het succes van deze zesde editie van Passion4kids heeft bijgedragen,” aldus Ronald van der Veen, projectleider Passion4kids bij PIT kinderopvang & onderwijs. 

Hij heeft nog een nieuwtje: “Ik mag verklappen dat voor Passion4kids 2022, die volgend jaar op woensdag 13 april plaatsvindt, onze kindcentra De Notenbalk en De Rank het stokje gaan overdragen aan hun Ambachtse collega’s van PIT. De organisatie van Passion4kids is in 2022 in handen van onze kindcentra De Meander, De Wijngaard en De Tweestroom. Hopelijk kunnen we er dan weer een live uitvoering van maken.”