Passion4kids 2022: beleef het mee

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Woensdag 13 april a.s. om 19.30 uur voeren de kinderen van de christelijke kindcentra De Meander, De Tweestroom en De Wijngaard in Hendrik-Ido-Ambacht Passion4kids van PIT kinderopvang & onderwijs uit. Iedereen kan dit indrukwekkende evenement meebeleven. De toegang is gratis.

Om 18.30 uur begint bij de dependance van kindcentrum De Tweestroom aan de P.C. Hooftsingel de tocht met het verlichte kruis. Aansluiten kan op elk moment. Deze tocht eindigt bij het Baxpark. Daar barst om 19.30 uur de muzikale vertolking van het paasverhaal los met live optredens van solisten en het koor, afgewisseld met videobeelden. “Degenen die met de tocht meelopen, zijn gegarandeerd van een plek in het Baxpark waar speciaal voor hen een vak is gereserveerd. Bezoekers die om gezondheidsredenen niet lang kunnen staan, kunnen een stoel vragen bij de vrijwilligers van PIT kinderopvang & onderwijs,” licht Ronald van der Veen, projectleider Passion4kids en directeur kinderopvang & onderwijs van kindcentrum De Tweestroom, een aantal praktische zaken toe. “Ook EHBO’ers zijn aanwezig en herkenbaar aan hun felgekleurde hesjes. We verzoeken de bezoekers zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Fietsen kunnen in de fietsenstalling worden geplaatst. Roken is niet toegestaan voor, tijdens en na de uitvoering.”

Inspirerend

Passion4kids wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers en de steun van vele sponsoren. “We kijken uit naar een inspirerende avond waarop we met elkaar de boodschap van liefde, vergeving en hoop voor de toekomst kunnen delen. De kinderen van de cast en het koor en verteller Willem Eekhof kunnen niet wachten. Mis het niet en beleef het mee! We hopen op een groot publiek,” aldus bestuurder Ad Vos van PIT kinderopvang & onderwijs. Nieuw dit jaar is dat iedereen, jong of oud, die na de voorstelling behoefte heeft aan een gesprek terechtkan in het Jeugdcentrum Ambacht. De weersvoorspellingen zien er goed uit, maar mocht het weer toch roet in het eten gooien, dan staat vanaf dinsdag 12 april hierover meer informatie op www.pit-ko.nl.