Wolter Kroes te gast bij ‘Wij houden het Hollands’

Zondag 12.00

PAPENDRECHT – Aankomende zondag 19 november komt Wolter Kroes naar de studio van “Wij houden het Hollands”  en komt hij een uur lang praten over zijn nieuwe single “Haal alles uit het leven”.

Voor deze nieuwe single dook Wolter de studio in met niemand minder dan Edwin Evers, door wie Wolter werd benaderd voor de muzikale samenwerking. “Wolter was de gedroomde kandidaat voor dit nummer. Ik zocht iemand die dit krachtig kon zingen en op een feestelijke manier de boodschap kon overbrengen”, aldus Edwin. Het onderwerp van de single is echt van deze tijd. De boodschap is dan ook dat we best wel wat toleranter en minder streng mogen zijn naar elkaar. Wolter: “Op dit moment zijn er eigenlijk twee uitersten: of mensen hebben een kort lontje en schelden elkaar om het minste of geringste de huid vol, of het is allemaal niet goed genoeg terwijl we het helemaal niet zo bedoelen. Dat is eigenlijk precies waar deze single over gaat: het mag wel weer wat luchtiger en vriendelijker.”

Uitzending
Wij houden het Hollands wordt elke zondag live uitgezonden tussen 12.00 en 14.00 uur en is in heel de regio via de omroepen Atos Radio, Papendrecht FM, Merwe Radio en Radio Ridderkerk te beluisteren. Wolter is tussen 12.00 en 13.00 uur te gast in de studio.

Bron Papendrecht FM