Winter3Daagse haalt bijna 30.000 producten op

ZWIJNDRECHT – Maandagmiddag om 16 uur is de ATOS Winter3Daagse na 72 uur non-stop radiomaken afgesloten. Van vrijdag- tot en met maandagmiddag zetten tientallen vrijwilligers van niet alleen ATOS Radio, maar onder andere ook de Voedselbank, roparunteam Sterk Staaltje en verschillende politieke partijen zich in met maar één doel: zo veel mogelijk producten inzamelen voor de voedselbanken van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Tijdens het weekend voor kerst werd de ATOS-studio in Winkelcentrum Walburg druk bezocht door het winkelend publiek, artiesten en verenigingen en organisaties die producten hebben ingezameld.

Op 24 december maakten de Ambachtse wethouder Steven van Die en de Zwijndrechtse wedhoudster Jolanda de Witte bekend dat er tijdens de ATOS Winter3Daagse in totaal 29.458 producten zijn opgehaald, waarmee de Voedselbank bijna duizend pakketten kan samenstellen.

ATOS RTV bedankt alle vrijwilligers, sponsoren en donateurs voor hun inzet en donaties om de Winter3Daagse wederom tot een succes te kunnen brengen!