Uitzending Sport op Zondag 24 november

ZWIJNDRECHT- Zondagmiddag 24 november was er een nieuwe uitzending van Sport op Zondag te horen op ATOS Radio. Deze week waren er interviews met diverse sportploegen uit de regio. Hieronder luister je de interviews terug. 

Uur 1 

In het eerste uur staat het voetbal centraal.  Sander Schreuder van VV Heerjansdam, Geert Cleef van Z.B.C ’97, Jennifer Bakker van RVVH dames 2 vertelde over de wedstrijd die ze zaterdag gespeeld hadden.

Sander Schreuder- VV Heerjansdam 

Geert Cleef- ZBC ’97 

Jennifer Bakker- RVVH dames 2 

Uur 2

In hoorde je interviews met de sporten Korfbal, Handbal en Waterpolo. Benno Snaphaan van SV Conventus, Chantal Klootwijk van SV Conventus, en Terrence te Duits van  ZZ & PC De Devel vertelde over hun prestaties.

Benno Snaphaan- SV Conventus Korfbal

Chantal Klootwijk- SV Conventus Handbal 

Terrence te Duits- ZZ & PC de Devel 

Uur 3

Het laatste uur waren telefonisch in de uitzending Erik van Gent van Tafeltennisvereniging Serve ’71, Annemarie van Velthoven van Twirlteam Accelerando Zwijndrecht, Gies van Tooren van DVS’69 en Jolanda Scholten van CardioBoxing Ambacht. Jolanda vertelde over de marathon boxen op 30 november, Annemarie blikte terug op de selectie wedstrijden van NK Twirlen, met Gies werd er gesproken over het korfbal van DVS’69 en met Erik werd de wedstrijd van afgelopen zaterdag besproken.

Jolanda Scholten- Cardio Boxen Ambacht 

Annemarie van Velthoven- Accelerando 

Gies van Tooren- DVS ’69 

Erik van Gent- Tafeltennisvereniging Serve ’71