ZWIJNDRECHT- Op zaterdag 4 april was er een nieuwe uitzending van Bram & Jurgen te horen op ATOS Radio. Tijdens deze uitzending werd er teruggeblikt op afgelopen dag waar de tombola bij de appartementen van Eemstein en Zonnestein werd gehouden. Ook was er een interview over de bezorgservice van winkelcentrum Walburg en interviews met Emma, Sterre Weldring en Jitse en Daan over hun nieuwe single.

Coronavirus

In deze weken van het Coronavirus worden er diverse activiteiten georganiseerd door mensen in de gemeente Zwijndrecht. Een daarvan is Karim de Kool. Karim trok vorige week langs diverse wooninstellingen en verzorgingstehuizen om de ouderen te verblijden met muziek. Deze week verzorgde Karim de muziek tijdens de tombola bij de appartementen van Eemstein en Zonnestein. Deze actie werd georganiseerd door Sandra, Marielle en Ad van gemeente Zwijndrecht in samenwerking met onder meer Woonkracht10, Budgedfood, Toppie en ATOS RTV. Er werden diverse leuke prijzen uitgedeeld voor de bewoners. Dilly bewoonster van Zonnestein vertelde over hoe de bewoners van Eemstein en Zonnestein de actie hebben beleefd. Joop Hoogervorst van Budgetfood sprak over de prijzen die hij aan deze actie doneerde.

Robbert van de winkeliersvereniging Walburg vertelde in de uitzending van Bram & Jurgen over de bezorgservice die winkelcentrum Walburg heeft ingevoerd. Je kunt onder meer op de Facebookpagina van Walburg meer informatie hierover vinden.

Interview Karim
Interview Joop & Dilly
Interview Robbert

Singlereleases

Emma bracht afgelopen half jaar al diverse singles uit. Binnenkort komt het nummer ‘Dansen’ uit. Emma vertelde over dit nummer en over haar optredens en evenementen die door het Coronavirus zijn gecanceld. Een half jaar geleden bracht Sterre Weldring haar nummer ‘On Hold’ uit. Sinds vrijdag 3 april staan er twee nummers op haar Spotify want het nummer ‘Forever Winter’ is uitgekomen. Bram & Jurgen spraken hierover met Sterre. De band Half Centaur heeft de single ‘Release’ uitgebracht. Daan en Jitse vertelde over hun nieuwe single.

Interview Emma
Interview Sterre Weldring
Interview Jitse en Daan