So What terug na zomerstop

Het nieuwe culturele seizoen gaat weer van start. Ook het muziekprogramma ‘So What!’ op ATOS Radio en Papendrecht FM gaat na een lange, warme zomer weer live de lucht in.

Donderdag 5 september nemen presentatoren Berny Manspeaker en Ben Korzelius vanaf 18:00 uur weer plaats achter de microfoon.
In de eerste uitzending aandacht voor de start van het nieuwe seizoen op de podia en theaters in Zwijndrecht, Papendrecht en Dordrecht. Ook de komende concerten van Muziekpodium DJS komen aan bod en aandacht voor de muziekoptredens tijdens de Open Monumentendagen in Dordrecht op zondag 15 september.

So What besteed iedere week aandacht aan muziek en bands uit de Drechtsteden. De samenstellers brengen een eigenzinnige keuze uit het aanbod nieuwe album releases, actueel concert- en festivalnieuws en nodigen musici en promoters uit voor een studio interview. De techniek is in handen van Jonathan Tetteh.

‘So What!’ is een wekelijks muziekprogramma op ATOS Radio en Papendrecht FM met aandacht voor jazz, soul en world.
Elke donderdag live te beluisteren van 18:00 tot 19:00 uur. Online via https://www.atosrtv.nl en http://www.rtvpapendrecht.nl, apps, digital tv-kanalen en via de ether en kabel.

ATOS Radio en Papendrecht FM zijn live te beluisteren op de volgende frequenties:

Online: https://www.atosrtv.nl en http://www.rtvpapendrecht.nl of terugluisteren op elk gewenst moment op deze sites via “Uitzending Gemist”.

Ether en kabel:
Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht 106.1 FM / kabel 105.9 FM. Heerjansdam: 106.8 FM / kabel 105.9 FM
Dordrecht & Drechtsteden: ether op 106.1 FM

Via smartphone/tablet:
ATOS RTV en Papendrecht FM is op ieder mobiel apparaat te ontvangen via diverse apps. Beide apps zijn gratis te downloaden voor o.a. Android en iOS.
Gratis app’s: ‘De Lokale Omroep’ en ‘Tune-In’ downloaden via de portals van Google en Apple

Digitale TV: Ziggo, KPN, XS4ALL, Telfort, XMS, Edutel, Tele 2, T-Mobiel thuis, Solcon, Fiber.nl en Stipte