ZWIJNDRECHT- In de uitzending van Bram & Jurgen van zaterdag 12 september stond ontzettend goede livemuziek van Sterre Weldring en cheesecake centraal. Sterre liet vier eigen geschreven nummers horen. In het eerste uur was de cheesecake challenge te horen waar drie taarten werden beoordeeld. Verder was er een interview met Jaap van de band After Elmer.

Live muziek

Bram & Jurgen zijn al vele maanden fan van de zangeres Sterre Weldring. In deze uitzending speelde Sterre in de ATOS Studio vier eigen geschreven nummers en liet horen waarom Bram & Jurgen zo’n fan zijn van haar muziek. Twee nummers die Sterre speelde in de ATOS Studio ‘Never Leave You’ en ‘All I Know’ zijn ook te beluisteren via haar Spotify. In de winter hoopt Sterre een EP op te nemen die in het voorjaar van 2021 uit zal gaan komen.

Sterre Weldring- Not With Me
Sterre Weldring – Never Leave Me
Sterre Weldring- All I Now
Sterre Weldring – For The Worse

Bram & Jurgen Spellen

Naast de livemuziek kon je ook genieten van de Bram & Jurgen spellen. Tijdens het ‘Bram & Jurgen Rad’ leerde je Sterre beter kennen als artiest en haar muziek. Bij het spel de ‘Bram & Jurgen Bingo’ leerde je haar beter kennen als persoon.

Bram & Jurgen Rad
Bram & Jurgen Bingo

Cheesecake Challenge

Na weken van aankondiging op radio en social media was deze zaterdag de ‘Cheesecake Challenge’. In totaal hadden er naast Jurgen nog vier mensen zich aangemeld voor de challenge. Helaas konden twee personen door omstandigheden niet hun cheesecake bakken/komen brengen. Er waren dus 3 personen over gebleven die meededen aan deze eerste editie. Jurylid en cheesecake liefhebber Josephine proefde alle drie de taarten en beoordeelde ze op het uiterlijk en snijwijze. Uiteindelijk was de cheesecake van Sabine en Jurgen de beste met een gedeelde eerste plek, gevolgd door de cheesecake van Laurine.

Naam deelnemer Beoordeling uiterlijk Beoordeling smaak
Sabine 98,5
Laurine 7,59
Jurgen 98,5
Cheesecake Sabine
Cheesecake Laurine
Cheesecake Jurgen

Interview

Deze week was er een telefonisch interview met Jaap van de band After Elmer. Jaap vertelde over hun EP release die op vrijdag 18 september zal gaan plaats vinden. Voor meer info moet je deze week hun social media even in de gaten houden!

Interview Jaap

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje ‘Gemist’ op de website van ATOS RTV