Programmering zondag 10 april

ZWIJNDRECHT – Zondagmiddag/avond 10 april zitten de radioprogramma’s bij ATOS Radio weer vol met gasten.

12.00-14.00 uur Wij houden het Hollands
Rob de Leeuw heeft deze week weer diverse interviews in zijn programma. Te gast deze week in de uitzending zijn: De Proppies en Franz Joostink. De gasten van deze week zullen praten over onder meer hun nieuwe single!

Rob de Leeuw

14.00-15.00 uur Oldies
Iedere week neemt Hans Marijs je mee in de wereld van de muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Je hoort classics die je al jaren niet meer gehoord hebt tot muziek waar je vele herinneringen van vroeger aan hebt.

Hans Marijs

15.00-18.00 uur Sport op Zondag
In het programma Sport op Zondag hoor je het sportnieuws van de afgelopen week. Er wordt teruggeblikt op diverse sporten lokaal, regionaal en landelijk. Daarnaast zijn er regelmatig gasten in de uitzending. Interviews deze week zijn met Jan van Daalen van VV Heerjansdam, Robert Mohan van Z.B.C ’97, Stephan Ooms van ZVV Pelikaan, Xandro Zwilders van VVGZ, Jaimy Ravensbergen van ADO Den Haag Vrouwen over de workshop bij VVGZ, Benno Snaphaan van ckv NIO, Anouk uit team EG1 van ZZ & PC De Devel en Remco Verburg van Tafeltennisvereniging Serve ’71.

Paul Budde

18.00-19.00 uur Zoals de Waard is
Zoals de Waard is wordt iedere week geproduceerd door ViaCultura. Vanaf 18.00 uur spreekt Gertjan Kleinpaste met Peter M. van der Linden, Ronald Roël en Gerard Baan. Daanaast is er een Column van Wim van Pelt.

Gertjan Kleinpaste

19.00- 21.00 uur De Derde Helft
Vandaag alweer de vierde aflevering van ‘De Derde Helft’ op ATOS Radio. Vanaf 19.00 uur hoor je Wouter de Graaf en Menno Touw met hun nieuwe programma waarin de sport en actualiteiten uit de regio worden besproken. Ook zijn er muziekspelletjes te horen.

Wouter de Graaf