November Specials in So What

ZWIJNDRECHT- Dit jaar denken muziekliefhebbers vaak terug aan 1969, aan 50 jaar Woodstock en aan een fantastisch muziekjaar met vele legendarische albums. Ook in de jazz en soul zijn er een aantal jubilea te vieren.

Het Duitse platenlabel ECM werd ook in 1969 opgericht door Manfred Eicher. Ook zag 60 jaar geleden het roemruchte label MOTOWN het daglicht. En in 2019 bestaan de befaamde jazzlabels PRESTIGE en Blue Note Records respectievelijk 70 en 80 jaar.

Muziekprogramma ‘So What!’ presenteert in de maand november elke donderdag van 18:00 tot 19:00 uur een special over deze platenlabels en hun meest prominente artiesten. Op 7 november staat het Duitse ECM gepland. Volop muziek, achtergrondinfo en interviews. Musici als Jan Garbarek, Marvin Gaye, Miles Davis komen langs, maar ook onbekende pareltjes van Freddie Roach, Norma Winstone of Ike Quebec.

Luisteren kan via ether, kabel, apps, digitaal tv-kanalen en online: www.atosrtv.nl en www.rtvpapendrecht.nl  Live-uitzending  ‘So What!’ op donderdag vanaf 18:00 tot 19:00 uur. Presentatie Berny Manspeaker en Ben Korzelius. Techniek Jonathan Tetteh.