Nieuws, sport en cultuur op de ATOS zaterdag

De ATOS Zaterdag is een dag vol nieuws, informatie, sport, cultuur en amusement.

Van 09.00 tot 10.00 uur Weekend Magazine
Met Frits Baarda over zijn ‘Mijn Straatportretten, Sylvia Landa over 25 jaar Kunstrondje Dordt en David Stillebroer over de verhuizing van DOOR.

Van 10.00 tot 12:00 uur Prettig Weekend
Met o.a. een gesprek met Maria van Rijsewijk  schrijfster van het boek ‘De echo van het water’. Over hoe ze haar man en zoon precies 40-jaar geleden verloor bij het ongeluk met  de veerboot Adri, en later ook haar andere zoon Michiel aan het water kwijtraakte. Een verhaal over verlies, veerkracht en hoop. (+10:40)

Ook een gesprek met Ron Straks, de schrijver van het boek ‘Bouwen aan Vertrouwen’. Over het Zwijndrechtse bedrijf Storax, waartoe ook Compri-Aluminium behoort, dat vorige week precies 45 jaar bestond. Hierin beschrijft hij de start en bloei van dit familiebedrijf over 3 generaties. Maar ook over de kansen en tegenslagen die op het pad kwamen van de onderneming. (+11:40)

Van 12.00 tot 14.00 uur Zaterdagmiddag Live
Regionaal nieuws.

Van 14.00 tot 18.00 uur ATOS Sport op Zaterdag
Met rechtstreekse verslagen van de wedstrijden AFC Amsterdam – ASWH (2e Divisie) , Heerjansdam – Brielle (1e Klasse), Pelikaan – RV-AV Sparta en VVGZ – DCV (2e Klasse), Groote Lindt – De Jonge Spartaan (3e Klasse) en ZBC’97 – MOC’17 (4e Klasse).

De wedstrijden worden gespeeld zonder toeschouwers in verband met nieuwe coronamaatregelen. Onze verslaggevers hebben voor de wedstrijden speciale toestemming verkregen om aanwezig te mogen zijn .

Kijk voor de volledige ATOS zaterdagavond programmering op de ATOS Facebook pagina.