ZWIJNDRECHT- Zaterdag 14 december was Jua te gast bij Bram & Jurgen. Jua speelde vier nummers live in de ATOS Studio, ze praatte over haar kerstsingle ‘Christmas Feeling’ en je leerde haar beter kennen door de Bram & Jurgen spellen. Door omstandigheden was Jurgen deze avond niet aanwezig. Jacques was een waardige vervanger van Jurgen. 

Live muziek 

Jua speelde in totaal vier nummers waarvan drie eigen geschreven nummers waren een een cover van Claudia de Breij. Ze werd begeleid door Julian op piano. Jua speelde zelf op gitaar. Haar eigen geschreven nummers waren ‘Daydreamer’, ‘Leave Me Alone’ en ‘Vandaag’. De cover was ‘Mag Ik Dan Bij Jou’.

Jua- Daydreamer 

Jua- Mag Ik Dan Bij Jou

Jua- Leave me Alone 

Jua- Vandaag 

 

 

Spellen

Tijdens het programma werden de Bram & Jurgen spellen gespeeld. Bij de Bingo & Bad Eendjes leerde je Jua en Julian beter kennen als persoon en artiest. Jua vertelde over haar kerstsingle die pas uit was. Je kunt haar kerstnummer beluisteren op onder meer Spotify en de clip bekijken op YouTube. Omdat haar videoclip 1000 views had trakteerde Jua op taart.

Bad Eendjes 

Dillema’s 

Bingo 

 

 

1 februari 

Voorlopig was dit de laatste gepresenteerde uitzending van Bram & Jurgen. Er wordt even een korte pauze ingelast. De komende maanden wordt het programma verbouwd en zullen er nieuwe items worden toegevoegd aan het programma. Op 1 februari is het programma Bram & Jurgen weer te beluisteren en zal Blues Willis de eerste gast zijn van het jaar 2020. Tot die tijd kan je iedere zaterdagavond tussen 18.00-21.00 uur luisteren naar het Beste van Bram & Jurgen.