Jaaroverzicht “So What” op ATOS Radio

ZWIJNDRECHT – Het jaar 2022 bracht veel moois in de jazz-, soul- en worldmuziek. Na corona was het puur genieten van de fijne zomerfestivals en steengoede concerten. Wat is het beste jazz- soul- en worldmusic album van dit jaar? Welke nieuwe bands en albums verschenen dit jaar in de Drechtsteden? Welk concert of festival had je niet willen missen? Het muziekprogramma ‘So What!’ op Drechtstad FM zet alles op een rijtje in het Jaaroverzicht onder de titel “So What! luistert 2022”.

Vrijdag 23 december presenteren Berny Manspeaker en Ben Korzelius live van 17:00 tot 19:00 uur hun persoonlijke keuze uit de beste albums, de mooiste concerten, festivals en het belangrijkste muzieknieuws. Verder interviews met studiogasten en musici over hun muziekjaar 2022. Vaste luisteraar Paul Rath komt ook om zijn favoriete album en concert toe te lichten. Techniek is in handen van Dave Verhoeven. Op een later tijdstip -tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt deze live-uitzending herhaald op Drechtstad FM. Houd de socials en website in de gaten www.rtvdordrecht.nl

‘So What!’ is een maandelijks muziekprogramma op Drechtstad FM met de nieuwste tracks uit jazz, soul & world, en actuele concertagenda en laatste muzieknieuws.

ATOS Radio is te beluisteren online via live-stream op www.atosrtv.nl en via digitale radio- en TV-kanalen. Via gratis te downloaden app TuneIn www.tunein.com In de ether op 106.1 FM en kabel in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam.