ZWIJNDRECHT- Zaterdagavond 23 november was Ignited te gast bij Bram & Jurgen. Ignited heeft in de ATOS Studio vier nummers gespeeld waarvan drie eigen geschreven nummers. Er werd in de uitzending alvast vooruitgeblikt op kerst. De studio werd versierd met dennennaalden, kerstballen en een livestream van een een openhaard. Kijk en beluister hieronder de uitzending van Bram & Jurgen terug.

Live muziek 

Ignited speelde vier nummers live bij Bram & Jurgen. Het eerste nummer was “Into You” gevolgd door “Love Rears Its Ugly Head” een van hun eerste nummers die ze in deze samenstelling hebben gespeeld. Het derde nummer die ze lieten horen was “Inseparable” en ze sloten af van een bijzonder nummer van Rik “To Much Time”

Ignited- Into You

Ignited- Love Rears Its Ugly Head

Ignited- Inseparable

Ignited- To Much Time

 

Spellen

In de uitzending werden ook de Bram & Jurgen spellen gespeeld. Je leerde de Band Ignited en hun muziek beter kennen de vragen in het spel de Badeendjes. Ignited koos tussen de verschillende dilemma’s en voor het eerst werd de bingo helemaal uitgespeeld.

Badeendjes

Dillema’s 

 

Interview Emma

In de uitzending was er ook een telefonsich interview met Emma. Emma gaat op 30 november in Theater de Ontmoeting een voorstelling geven genaamd “Bedtime Stories”. Kaarten hiervoor kun je kopen op de website van Theater de Ontmoeting. Als laatste werd er even stil gestaan dat Emma met op zoek is naar iemand die Chello kan spelen voor een van de nummers van Emma’s nieuwe album. Heb je interesse? Geeft je dan op via de Instagram of Facebook van Emma.

Interview Emma