ZWIJNDRECHT- Zaterdag 28 maart was er een nieuwe uitzending van Bram & Jurgen te horen op ATOS Radio. Deze week werd de verjaardag van Marc van de Socialmedia gevierd en waren er telefoongesprekken met Melanie Barbier, Amina Sahli, Faure en Amber Nefkens te horen.

Interviews

Melanie Barbier was net al vorige week telefonisch in de uitzending. Deze week vertelde Melanie over de telefooncentrale van DiverZ. Mensen die hulp nodig hebben of hulp willen aanbieden kunnen naar het telefoonnummer 078-6206060 bellen. Je kan je hulp vraag of aanvraag ook aanbieden via de website www.zwijndrechtvoorelkaar.nl.

Interview Melanie

Amina Sahli vertelde in de uitzending van Bram & Jurgen over het viral gaan van haar nummer “Morgen”. Onder meer NOS, Radio Veronica en bekende artiesten als Kraantje Pappie en Glenn Faria hebben op dit nummer gereageerd. Deze week zou het optreden van Singer Songwriter Faure plaatsvinden in de ATOS Studio. Helaas kon dat niet doorgaan door het Coronavirus maar ze vertelde wel telefonisch over haar muziek en optredens. Amber Nefkens van de band Inu Inu sprak over hun nieuwe nummer Cubed die op 13 maart uitgekomen is. De videoclip hiervan is te zien op YouTube.

Interview Amina
Interview Faure
Interview Amber