Gezellige avond met AISHA bij Bram & Jurgen

ZWIJNDRECHT – Zaterdag 8 augustus was AISHA te gast in het programma van Bram & Jurgen. AISHA zong vier eigen geschreven nummers waaronder haar nieuwe single “Altijd” die vrijdag 7 augustus uit kwam. Je leerde in de uitzending die bom vol gezelligheid zat, AISHA en haar pianist Timucin beter kennen door de Bram & Jurgen spellen ‘de Bingo’ en ‘het Rad’. Naast dat AISHA te gast was waren er ook twee telefonische gesprekken met Marvin Bergh over zijn nieuwe single en Nienke Helmink van Cultureel Centrum Cascade.

Live Muziek

AISHA speelde live in de ATOS Studio vier eigen geschreven nummers. Onder leiding van haar pianist Timucin waren de nummers ‘Ik Je Zag’, ‘Zeg mij’, ‘Ik Moet Werken’ en ‘Altijd’ te horen. Het nummer ‘Altijd’ is 7 augustus uitgekomen. Het nummer is onder andere te horen op Spotify via de link https://open.spotify.com/album/6uTIgqKtffVX8Iw1za6PfB

AISHA- Ik Je Zag
AISHA – Zeg Mij
AISHA- Ik Moet Werken
AISHA- Altijd

Bram & Jurgen Spellen

Tijdens de Bram & Jurgen spellen leerde je AISHA en Timucin beter kennen. Tijdens het Bram & Jurgen Rad werden er vragen gesteld over de artiest en haar muziek, tijdens de Bingo kon je de artiesten beter leren kennen als persoon. Naast de spellen was er ook een interview over de toekomstplannen van AISHA te horen.

Bram & Jurgen Rad
Bram & Jurgen Bingo
AISHA Interview

Interviews

Marvin Bergh heeft afgelopen week een nieuwe single gelanceerd ‘Ik Wou Dat Je Hier Was’. Hij vertelde over zijn single en de EP die volgende maand uitkomt. Nienke Helmink van Cultureel Centrum Cascade sprak in de uitzending van Bram & Jurgen over de activiteiten die de komende week zullen plaatsvinden. Ook het najaarsprogramma werd besproken en de primeur van het optreden van Youp van het Hek werd bekend gemaakt.

Interview Marvin Bergh
Interview Nienke Helmink

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje ‘Gemist’ op de website van ATOS RTV