ZWIJNDRECHT- Zaterdagavond 30 november was er een nieuwe uitzending van Bram & Jurgen te horen. Deze zaterdagavond liet Erwin Leon vier nummers live in de ATOS Studio horen. In de uitzending waren telefonische gesprekken met Amber, Lien en met Jolanda te horen. Hieronder hoor je alle hoogtepunten van de uitzending terug. 

Live muziek

Erwin Leon speelde vier nummers in de ATOS Studio. Dit deed hij onder begeleiding van Martijn op de contrabas en zelf speelde hij gitaar. Erwin en Martijn lieten tijdens de nummers geweldige gitaarsolo’s horen. De nummers die Erwin zong waren ‘Liever’, ‘Onderweg’, ‘Woensdagnacht’ en hij sloot af met ‘Je Bent Je Foto Niet’.

Erwin Leon- Liever

Erwin Leon- Onderweg 

Erwin Leon- Woensdagnacht 

Erwin Leon- Je Bent Je Foto Niet

 

 

Spellen 

In de uitzending hoorde je de vaste spellen van Bram & Jurgen. Je leerde Erwin Leon beter kennen door de bad eendjes, Erwin beantwoordde vragen in het bingo spel en hij had een aantal dilemma’s waar hij tussen moest kiezen. Tijdens de uitzending werd gevierd dat de auto van Jurgen één jaar op kenteken stond. Dit werd gevierd met taart en een kaarsjes.

Jurgen zijn Auto staat één jaar op kenteken 

Bad eendjes 

Dilemma’s 

Bingo 

 

 

Telefonische Interviews

Amber Nefkens heeft op donderdag 28 november haar eerste eigen nummer uitgebracht. Haar nummer ‘Hujan’ is een ontzettend mooi nummer en gaat over de Indische liefde tussen haar Opa en Oma. Het nummer Hujan is onder meer de horen op Spotify.

Interview Amber

Deze zaterdag was de grote dag van de EP release van Lien Cornelissen. Lien had lang naar deze dag toegewerkt en tijdens het interview stroomde Café de Stamboom al goed vol. De gehele EP van Lien is te horen op Spotify.

Interview Lien 

Zaterdagochtend 30 november werd in de sporthal aan de Admiraal de Ruyterlaan in Hendrik-Ido-Ambacht de eerste Boxmarathon editie door Cardioboxen Hendrik-Ido-Ambacht georganiseerd. In totaalbedrag wat er opgehaald is voor deze actie is 2584,10 euro. Dit gaat de komende weken nog oplopen. Jolanda Scholten vertelde in het programma Bram & Jurgen over hoe zij deze dag heeft ervaren.

Interview Jolanda