Een nieuw seizoen ‘So What’! 🔊

Na een lange zomerstop start het muziekprogramma ‘So What!’ op vrijdag 15 september weer met een nieuw seizoen live-uitzendingen op ATOS Radio. Met de nieuwste releases uit jazz, soul & world, laatste muzieknieuws en concert- en festivalagenda  uit Drechtsteden en verder.

In deze eerste uitzending ook korte interviews met drummer Phil Martin – Timothy van der Holst uit Dordrecht-  en Shawn Lee uit Londen van de formatie Young Gun Silver Fox.  Beiden vertellen over hun nieuwe albums en projecten. Timothy praat ook over de start van het nieuwe concertseizoen in Muziekpodium DJS in Dordrecht. Verder nieuwste tracks uit jazz, soul en worldmuziek. Concertagenda voor de Drechtsteden en het laatste muzieknieuws. Live-uitzending start om 19:00 uur tot 20:00. Presentatie Ben Korzelius en Berny Manspeaker, techniek Dave Verhoeven en Bram de Waard.

‘So What!’ 
Een maandelijks live muziekprogramma op ATOS Radio, telkens op de 3e vrijdag, met de nieuwe releases jazz, soul & world. Met actuele concert- & festivalagenda en laatste muzieknieuws.

Hieronder is de uitzending van 15 september terug te luisteren

Bron ATOS RTV