ZWIJNDRECHT- Op zaterdag 29 februari waren Suzanne Sanders, Licia van Wijngaarden en Danny Kroonen te gast bij Bram & Jurgen. Jurgen was deze avond afwezig en werd vervangen door Merel. Suzanne, Licia en Danny speelde bij elkaar vier nummers in verschillende settings en instrumenten. Je leerde de artiesten beter kennen door de Bram & Jurgen spellen en er was een nieuwe ronde van Bram’s PissebedQuiz.

Live muziek

In de uitzending waren er vier nummers live te horen. Het eerste nummer werd gezongen door Danny en Licia. Het nummer wat werd gespeeld werd heet Serra. Licia liet ‘Nachtwezen’ als tweede nummer van de avond horen. Ze speelde voor het eerst haar eigen nummer live op de radio. Het derde en vierde nummer werd door Suzanne gezongen met Licia als backing vocal. Het nummer ‘High Tides’ was voor het eerst live op de radio te horen en het nummer ‘Going Down’ werd in een nieuw jasje gestoken.

Danny Kroonen & Licia van Wijngaarden – Serra

Licia van Wijngaarden- Nachtwezen 

Suzanne Sanders – High Tides 

Suzanne Sanders- Going Down 

Bram & Jurgen spellen 

Tijdens de Bram & Jurgen spellen leerde je de artiesten die deze avond te gast waren beter kennen. Merel draaide aan het rad, de bingomolen en stelde de vragen. Er was deze avond ook een nieuwe ronde van Bram’s PissebedQuiz waarin de Heldenbok centraal stond.

Bram & Jurgen Rad 

Bram’s PissebidQuiz

Bram & Jurgen Bingo 

Telefonische interviews

Telefonische interviews waren deze week met KEES, Robin Kester en Bronte Lavandel over hun nieuwe singles. Ook werd er met alle drie de artiesten gesproken over de Popronde. Robin Kester heeft afgelopen jaar meegedaan en KEES en Bronte Lavendel hebben zich ingeschreven voor aankomend jaar. Met Erik Krikke werd er vooruitgeblikt op de theatervoorstelling 7 maart in theater Cascade.

Interview KEES

Interview Robin Kester 

Interview Bonte Lavendel 

Interview Erik Krikke 

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje gemist op de website van ATOS RTV