Drukke avond bij Bram & Jurgen

ZWIJNDRECHT – Het was met vijf interviews en een live optreden van Jeremy Lahr afgelopen zaterdag een drukke avond bij Bram & Jurgen. Jeremy liet in de ATOS studio vier nummer live horen en beantwoordden de vragen van de Bram & Jurgen spellen. Daarnaast waren er interviews met Ruben Kramer van CooCoo, Juanita de Potter, Mike & Andrea en Sterre Weldring en Bart Klop te horen.

Live muziek

Jeremy liet in de uitzending vier eigen geschreven nummers horen. Het nummer “Every Way” heeft hij geschreven in de quarantaine tijd. Daarnaast waren de nummers “For Roses”, “Milou” en “Woman” te horen. Jeremy begeleide zichzelf op de gitaar.

Jeremy Lahr – For Roses
Jeremy Lahr – Every Way
Jeremy Lahr – Milou
Jeremy Lahr – Woman

Bram & Jurgen spellen

In de uitzending werden de Bram & Jurgen spellen gespeeld. Zo was de Bram & Jurgen Bingo en het Bram & Jurgen Rad te horen. Jeremy beantwoordden de vragen die over zijn leven als artiest en als persoon gingen en de vragen over zijn eigen muziek.

Bram & Jurgen Rad
Bram & Jurgen Bingo

Interviews

Naast de artiest waren er deze week vijf interviews te horen in de uitzending. Ruben Kramer van Coocoo vertelde de laatste ontwikkelingen omtrent de release van hun nieuwe plaat, zangers Jua (Juanita de Potter) sprak over haar nieuwe single, Sterre Weldring vertelde alles over haar single die afgelopen vrijdag was uitgekomen, Bart Klop vertelde over hun eerste single die hij samen met Maarten heeft opgenomen en Mike & Andrea spraken over de lancering van hun nieuwe platform.

Interview Ruben Kramer
Interview Jua
Interview Sterre Weldring
Interview Bart Klop
Interview Mike & Andrea

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje ‘Gemist’ op de website van ATOS RTV