ZWIJNDRECHT- Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Zaterdag 15 juni 

Deze avond was James Burki te gast bij Bram & Jurgen. James heeft twee nummers live in de ATOS Studio gespeeld waarvan één cover. Je leerde James tijdens de uitzending beter kennen door de Bram & Jurgen spellen. Aanstaande zaterdag is Vaarwater te gast bij Bram & Jurgen.

Tijdens deze uitzending van Bram & Jurgen waren Dana Gooijer Hans Bakker in het programma Bram & Jurgen om over het onderwerp JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) te praten.

Hans vertelde over het ontstaan en de oprichting van JOGG in gemeente Zwijndrecht. Dana werkt bij het Theaterhuis Drechtsteden in Zwijndrecht. Sinds vorige week zijn hun JOGG partner geworden. Dana vertelde over het belang van JOGG en hoe het Theaterhuis JOGG gaat aanpakken.

Er waren telefonische gesprekken met Joline Gofers over de Grote Prijs van Rotterdam. Je kunt haar door naar de finale stemmen via de haar Grote Prijs van Rotterdam foto op Instagram of Facebook. Marco Essenberg vertelde over het huiskamerconcert in de T-Beaune waar Roparunteam Sterk Staaltje hun Roparun opbrengst bekend maken. Dit vindt op 17 juni plaats vanaf 19.00 uur.

Zondag 16 juni

VV Heerjansdam verslaggever Jan van Dalen was te gast bij Sport op Zondag.

Er werd door Jan een analyse gegeven over het afgelopen eredivisieseizoen en het seizoen van VV Heerjansdam. Er werd ook een vooruitblik gegeven op komend seizoen wat de verrassingen van de Eredivisie kunnen worden.

In het laatste uur van Sport op Zondag waren Marc de Roodt, Melissa Schild, Sanan de Wit
en Cees van Nugteren van Sportschool Kihon uit Zwijndrecht te gast.
 
Er werd gesproken over de start van Sportschool Kihon waarin Marc de drijvende kracht is, over het internationaal karatekamp van 28 tot en met 30 juni in de Ridderhal en over Ashihara wat op dit moment veel beoefend wordt. Melissa en Sanan deden een oproep voor meer vrouwen in deze sport.