ZWIJNDRECHT- Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 21 juni:

Robin Visser had in zijn programma Week’nd Robin DJ BastiQ te gast. DJ BastiQ heeft zaterdag 22 juni zijn eerste eigen trancefeest georganiseerd. Je hoorde na het interview een special mix die DJ BastiQ voor de luisteraars van ATOS Radio heeft gemaakt.

Zaterdag 22 juni: 

Het maandelijkse Politiek Café werd gehouden bij ATOS Radio. Deze maand waren Anneloes van Hunnik van GroenLinks Zwijndrecht, Fred Loos van Algemeen Belang Zwijndrecht en Wim van der Does van D66 Zwijndrecht te gast.

Onder leiding van Ronald Roël werden onder meer gesproken over; de nieuwe burgemeester, het nieuwe zwembad, individueel vuurwerk afsteken of een vuurwerkshow en het geluidsoverlast op Veerplein.

Zaterdagavond waren beweegcoördinatoren Wesley Maaskant en Erna Middendorp van de PIT kinderopvang & onderwijs Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht te gast bij Bram & Jurgen.

In de themamaand van JOGG vertelde Wesley en Erna over het belang van sporten, hoe de PIT scholen dit aanpakken en welke doelen er behaald zijn de afgelopen jaren.

Live muziek was ook te horen. Deze uitzending was Vaarwater te gast bij Bram & Jurgen.

Vaarwater heeft vier eigen geschreven nummers live in ATOS Studio gespeeld. Ook leerde je de muziek van Vaarwater en de artiesten Richard Seba en Frédérique Arnold door de Bram & Jurgen spellen beter kennen.

Zondag 23 juni:

Paul Budde had in het eerste uur van Sport op Zondag Erik en Remco van Tafeltennisvereniging Serve ’71 te gast.

Paul interviewde beide heren over de prestaties van alle teams van het afgelopen seizoen. Ook werd er een vooruitblik gedaan voor aankomend seizoen.

Vanaf 17.00 uur was Rene Libeton te gast in het programma Sport op Zondag om over de Inner Circle Run te vertellen.

Donderdag 19 juni werd de achtste editie van deze run gehouden in Hendrik-Ido-Ambacht. Rene vertelde over hoe de Inner Circle Run afgelopen donderdag was verlopen.