Dit was het weekend van ATOS Radio

ZWIJNDRECHT- Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 16 augustus

ATOS Night

Deze week presenteerde Jacques van der Linden en Rob Westra ATOS Night. Je hoorde de beste T.N.T. classics van LP twee uur lang voorbij komen op ATOS Radio.

Zaterdag 17 augustus

Bram & Jurgen

In het eerste uur was Barbara van Bennekom van gemeente Hendrik-Ido-Ambacht te gast. Barbara vertelde over de Zomerparkdag die op 31 augustus wordt gehouden van het Louwersplein tot en met de Schoof. Je hoorde onder meer alles over de activiteiten die zullen plaatsvinden en ook over het duurzaamheidsplein.

Amado Hogewoning was deze week live artiest te gast in het programma Bram & Jurgen. Amado speelde vier eigen geschreven nummers op ATOS Radio. Je hoorde verder in de uitzending de primeur van Amado zijn nieuwe single, de socials van Amado en je leerde Amado beter kennen door de Bram & Jurgen spellen.

Zondag 18 augustus

Sport op Zondag

Kees en Peter vertelde over het Zwijndrechts Kampioenschap dat aanstaande zaterdag plaats vindt bij ZVV Pelikaan. Ze vertelde hoe de dag er uit gaat zien en welke festiviteiten er nog meer plaats vinden. Ook werd er even op het nieuwe seizoen van Pelikaan vooruitgeblikt.

Robbert en Ruud vertelde in het programma Sport op Zondag over de Ronde van Dordrecht die op 7 september wordt verreden. Ze vertelde over het verleden van de ronde maar ook over hoe het dit jaar gaat plaats vinden.

De uitzendingen van ATOS Radio zijn terug te luisteren via deze website onder het kopje ‘Gemist’