ZWIJNDRECHT- Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 5 juli 

Tijdens ATOS Night was de Leidse band Power Switch te gast.

Tussen 23.00-01.00 uur speelde Power Switch drie live sets en er waren interviews te horen met de band. In het interview vertelde ze over hun band en de muziek die ze maken.

Zaterdag 6 juli 

Zaterdagavond stond in het programma Bram & Jurgen de HIAthlon special centraal. Marco Essenberg en Cor Hamels organiseren op 14 september 2019 de eerste Triatlon in het Sandelingenpark in Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens de uitzending werd de HIAthlon doorgesproken.

Angelique van gemeente Hendrik-Ido-Ambacht was te gast om over de taken van de gemeente te vertellen. Liesbeth is coördinator van de Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht. Ze vertelde het belang van de verkeersregelaars tijdens dit event.

Met Marco en Cor werd het ontstaan van de HIAthlon en de link met de Roparun besproken. Ook de onderwerpen Reddingsbrigade Hendrik-Ido-AmbachtHi5Ambacht, de samenwerking van Lucrasoft ICT Groepen de sportstrippenkaart in samenwerking met Optisport Zwembad de Louwert en Inner circle runners kwamen ter sprake.

In de uitzending waren er telefonische gesprekken met James Burki over de ATOS Maandtopper van juli (18.15 uur), Koor In de Stemming over hun koor en het optreden afgelopen 4 juli (18.45 uur), Lennart Daniel over zijn optredens op zondag 7 juli (19.25 uur ), INU INU – Band over hun crowdfundingactie voor een nieuwe EP (19.50 uur), Rosan van der Zee over Last Man Standing (20.25 uur) en Olga Roeting over de optredens deze zomer bij Acoustic Afternoon (20.45 uur).

Zondag 7 juli 

Zondagmiddag 7 juli was Jeroen van der Sluis te gast bij Sport op Zondag. Met Jeroen werd er gesproken over het afgelopen seizoen van FC Dordrecht. Er werd ook vooruitgeblikt op het nieuwe seizoen 2019/2020 en de nieuwe spelers die zijn binnen gehaald voor dit seizoen.

Alexander van Doesburg was het tweede uur te gast bij het programma Sport op Zondag. Er werd teruggeblikt op het waterpolo seizoen van ZZ & PC De Devel. Er werd ook gesproken over het nieuwe seizoen, nieuwe spelers en de nieuwe trainer.

In het laatste uur was Tom Westerink te gast in het programma Sport op Zondag. Met Tom werd het eerste en tweede damesvoetbalteam van RVVH besproken. Het afgelopen seizoen werd nabesproken. De nieuwe speelsters van het eerste en tweede team kwamen aanbod en ook de competitie werd besproken.