ZWIJNDRECHT – Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 22 november 

T.N.T. 

Vrijdagavond 22 november was de Dordtse formatie Façade te gast in de studio van ATOS RTV. Aankomende vrijdag 29 november verschijnt hun nieuwe album ‘The Eternal Dance’ en dat vieren ze met een releaseparty in de Popcentrale in Dordrecht.

ATOS Night

Gert Florusse, Ben Smit en Herman Verkerk draaide twee uur lang de mooiste lovesongs. Je hoorde de herinneringen en mooie verhalen die passen bij hun keuze. Breakupsongs maar ook gewone liefdesliedjes.

Zaterdag 23 november

Bram & Jurgen 

Zaterdagavond 23 november was de band Ignited te gast bij Bram & Jurgen. Ignited heeft in de ATOS Studio vier nummers live gespeeld waarvan drie eigen geschreven nummers. Er werd in de uitzending alvast vooruitgeblikt op kerst. De studio werd versierd met dennennaalden, kerstballen en een livestream van een een openhaard. Verder leerde je Ignited beter kennen door de Bram & Jurgen spellen zoals de bingo, bad eendjes en de dilemma’s.