ZWIJNDRECHT – Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 8 november 

ATOS Night 

Deze week presenteerde de mannen van T.N.T. het programma ATOS Night. De band Jet Papillon was deze week te gast.

Jet Papillon speelde een aantal nummers akoestisch in de uitzending en er waren een interviews te horen.

Zaterdag 9 november 

Prettig Weekend 

Gerard de Wit dirigent van Dutch Baroque was telefonisch in de uitzending om te vertellen over hun concert op 30 november 2019 in Zwijndrecht. Je maakte deze uitzending kans op vrijkaarten voor het concert.

Bram & Jurgen Live & Cooking 

Tijdens deze uitzending werd het zesde partnership ondertekend.

Dana Gooijer van het Theaterhuis Drechtsteden tekende het contract samen met Bram de Waard namens de programmaleiding. Er zal op diverse gebieden samengewerkt gaan worden. Welke dat zijn, zal je de komende maanden zien.

Lien was te gast tijdens de Bram & Jurgen Live & Cooking. Ze kookte tijdens de uitzending van Bram & Jurgen in de ATOS Studio een heerlijke risotto maaltijd met pompoen en daarnaast een salade met tomaat, ei en olijven. Lien speelde vier nummers waarvan er 3 op haar nieuwe EP staan die op 30 november gelanceerd gaat worden.

Je leerde Lien beter kennen door de Bram & Jurgen spellen. Er was in de uitzending ook een telefonisch interview met Ine van MAZE over hun crowdfundingsactie en het optreden in het theater op 23 november in Maassluis.

Zondag 10 november 

Sport op Zondag 

Rogier Dorsman en Chantalle Zijderveld waren te gast bij Sport op Zondag. Rogier en Chantalle vertelde in de uitzending over hun prestaties van het afgelopen WK Parazwemmen die in Londen werden gehouden. Binnenkort staan er weer nieuwe wedstrijden op het programma. Met Rogier en Chantalle werd hier op vooruitgeblikt.