ZWIJNDRECHT- Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Zaterdag 29 juni: 

Op deze dag werd het Noordparkfestival georganiseerd in Zwijndrecht. Op het hoofdpodium traden er diverse bands op. Op het tweede podium waren er onder meer optredens van de Donuts, O&O dance crew, New Jamm.

Naast de twee podia was er een cultuurmarkt en kleedjesmarkt. Bij de foodmarkt waren er allerlei lekkernijen te koop. ATOS Radio verzorgde tussen 14.00-16.00 uur sfeer verslagen met mensen die op het festival aanwezig aanwezig waren.

Bij Bram & Jurgen was Dominique Flink te gast voor de JOGG maand.

Dominique is diëtiste en vertelde alles over gezonde voeding, het belang van water en haar werkzaamheden diëtiste. Het was een leerzaam interview over wat gezonde voeding is.

Met het onderwerp gezonde voeding is er een einde gekomen aan de JOGG maand van 2019. Via de pagina van Centrum voor Jeugd en Gezin – CJG Zwijndrecht kun je alles vinden over JOGG Zwijndrecht.

Live muziek deze zaterdagavond was van Han’au Music.

Han’au heeft vier eigen geschreven nummers gezongen onder begeleiding van Emma op de piano. Je leerde Han’au en Emma beter kennen door de Bram & Jurgen spellen zoals de bingo en de bad eendjes.

Zondag 30 juni: 

Deze zondag waren er weer diverse sportgasten in het programma Sport op Zondag.

Vanaf 15.00 uur waren Micheal en Inge Meijer te gast. In de uitzending werden de skipresentaties van Inge besproken. Ook haar fysieke gesteldheid en haar school kwamen ter sprake.

Vanaf 16.00 uur waren Benno Snaphaan en Cees Blok te gast Met Benno en Cees werden de prestaties van afgelopen korfbalseizoen van SV Conventus besproken. Ook werd er vooruitgeblikt op komend korfbalseizoen.