ZWIJNDRECHT – Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 18 oktober 

T.N.T. 

Deze uitzending was Mark Bogert te gast in het programma T.N.T.

Mark vertelde in de uitzending over Jack The Ripper Rockopera – JTR 1888 | Bibelot Dordrecht. Deze voorstelling wordt op 9 november opgevoerd in Bibelot in Dordrecht.

ATOS Night

Omdat dit weekend het ADE wordt gehouden stond ATOS Night in het teken hiervan. LUNIC, Torex en BastiQ draaide van 23.00-04.00 uur draaide hun mixen.

Zaterdag 19 oktober 

Politiek Café

Deze maand bij het Politiek Café waren de partijen CDA, CU/SGP en ABZ te gast. Evert-jan van der Mheen, Jacob van der Duijn Schouten en Fred Loos praatte over de onderwerpen; het overlijden van Wim van der Does, het Spoorzone Masterplan Stationskwartier, Deltaplan Armoede, het mogelijke tekort van 1,5 miljoen op de Zwijndrechtse begroting en de spanningen in de Drechtraad en het Drechtstedenbestuur in samenhang met de bezuinigingen op het sociale domein. De presentatie was van Ronald Roël. 

Bram & Jurgen 

Zaterdagavond was er een nieuwe uitzending in de PAKAAN maand. Deze week waren Ron Albers en Jolanda Donkers te gast om over World Clean UpDay te vertellen. Ze vertelde over hun link met PAKAAN, wat het belang is van deze dag en wat ze allemaal voor afval opgehaald hebben.

De artiesten deze uitzending was de band Inu Inu. Ze speelde hun nummers in een akoestische set. Het waren 3 eigen geschreven nummers en 1 cover. Je leerde ze beter kennen door de Bram & Jurgen spellen.

Joline Gofers vertelde in de uitzending over de crowdfuningsactie voor de zanggroep Maze in het theater. Je kunt doneren via voordekunst.nl

Zondag 20 oktober 

Sport op Zondag

In de uitzending waren Sanne de Roo en Marjan Dorsman te gast. Ze vertelde over de Zwem4daagse die deze week van start gaat in de Hoge Devel. Kijk voor meer informatie op www.dedevel.nl/zwem4daagse

De uitzendingen van ATOS Radio zijn terug te luisteren via deze website onder het kopje ‘Gemist’